{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Er dine certifikater synlige?

Der er stor værdi i at vise sine faglige egenskaber frem på sit CV og ikke mindst sin LinkedIn-profil.

Master certificerer flere hundrede personer hvert år, og vi giver selvfølgelig et fint certifikat, når kurset er bestået.

Hvad kan du bruge et certifikat til?

Et certifikat er bevis på, at du har tilegnet dig nye kompetencer, og at du udvider din horisont. Den viden, man får på en certificering, er værdifuld både for den enkelte og for virksomheden. Derfor kan du med fordel gøre dine certificeringer synlige på din LinkedIn-profil.

Hvordan får man certifikater på LinkedIn?

I toppen af din LinkedIn-profil, kan du tilføje en række sektioner til din profil (find den blå knap med "add profile section"). Du skal bruge den sektion, der hedder "licenses and certifications". Derefter finder du sektionen på profilen og klikker på +'et og udfylder formularen.

Du skriver selv informationerne om dit certifikat ind og vælger "Master Danmark" (begynd at skrive og kig efter vores logo) under "Issuing Organization". Du behøver ikke udfylde alle felter, vi bruger fx ikke numre på vores certifikater.

Her kan du se et eksempel på visningen af certifikater på en LinkedIn-profil.

Certifikater - LinkedIn

Hvis du gerne vil dele din certificering med dit netværk, har jeg set mange fine eksempler på, at kursister har delt et billede af deres certifikat eller dem selv med en kort tekst om, hvad de glæder sig til at bruge certificeringen til.

Category: Test
Tags: Certificering

Dato: 09.05.2018