Blog om målbar hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Forskellige både interne og eksterne bloggere vil skrive om det, de brænder for.

 

 • Læg teknologi til HR’s kerneopgaver

  Jeg håber det seneste blogindlæg med de første findings fra projektet har sat nogle tanker i gang hos dig. Det har i hvert fald gjort mig mere opmærksom på hvordan jeg og hele HR-branchen handler i det daglige – og hvor lidt forberedelser til fremtidens vilkår fylder i praksis.
  Kategori Andet
 • HR kommer ikke til at disrupte sig selv

  Jeg vil løbende dele de erfaringer og findings projektet giver, så vi sammen kan bruge data til at blive klogere på hvordan HR ser ud i fremtiden.
  Kategori Andet
 • Valide virkemidler til rekruttering

  Intuition eller mavefornemmelse er god at lytte til, men giver som regel ikke den bedste sikkerhed for at vælge den rette kandidat. Når du arbejder datadrevet med rekruttering, og anvender jobkriterier og test, minimerer du bias og kan matche kandidaten med jobbet, med større sikkerhed for at vælge den rette. En af de vigtigste årsager til at benytte valide virkemidler er, at jo mere valide metoder du vælger, jo større økonomisk gevinst er der for virksomheden.
 • Forudse HR-fremtiden med data

  I går lød det mere officielle startskud på et spændende projekt, vi er gået sammen med Frederik Bonde fra Innovation Lab om. Vi kalder det "Forudse HR-fremtiden med data," da vi netop bruger data til at forudse hvordan fremtiden for HR vil se ud. Det gør vi for at hjælpe HR til at kunne forudse tendenser og træffe bedre beslutninger baseret på data.
 • Kend dine medarbejdere ligeså godt som du kender dine kunder

  Vi har for længe siden indset vigtigheden af at kende kunderne, deres behov og hvad der trigger dem til at købe. Det er naturligt at anvende analyser af kundesegmenter og forbrugeradfærd for derefter at forudsige sine indtjeningsmuligheder. 
  Kategori Udvikling

År