Blog om målbar hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Forskellige både interne og eksterne bloggere vil skrive om det, de brænder for.

 

 • På vej mod ledelse med EASI

  Lederskab var aftenens emne da knap 20 yngre, ambitiøse kvinder samlede sig til Djøfs talentnetværk og blev klogere på, hvad der kræves for at være en god leder. Udover inspirationen fra oplægsholdernes erfaringer og refleksioner over det at være leder, blev lederskab introduceret også fra et udviklingsperspektiv, med fokus på personlighed. Dette valgte vi fordi personlighedstræk naturligvis afspejles i ledelsesstilen. Til det formål benyttede vi typologien EASI, der igennem de fire typer af personlighed sætter ord på fire forskellige adfærds- og motivationsstile.
 • 13 måder at visualisere dit teams forskellige typer – og få et stærkere team

  Hvis vi har arbejdet med typologier på arbejdspladsen, kender vi hinandens typer. Men hvordan bliver vi mindet om at agere herefter?
 • Kend dine medarbejdere ligeså godt som du kender dine kunder

  Vi har for længe siden indset vigtigheden af at kende kunderne, deres behov og hvad der trigger dem til at købe. Det er naturligt at anvende analyser af kundesegmenter og forbrugeradfærd for derefter at forudsige sine indtjeningsmuligheder. 
  Kategori Udvikling
 • Når medarbejderudvikling skaber flotte resultater på bundlinjen

  ”Vi var vant til at kunderne stillede os spørgsmål, men det med at være nysgerrige på kunderne var svært. Salg var blevet et fy-ord, som vi prøvede at erstatte med andre ord.” Sådan beskriver Henriette Jensen fra Bluegarden den problemstilling, hun og hendes medarbejdere stod med, da der i forbindelse med en ny strategi og dermed større fokus på salg, skulle ændres ikke blot arbejdsbeskrivelser, men også adfærd, vaner og ikke mindst holdninger.
  Kategori Udvikling
 • Er MUS et værdifuldt værktøj for dig?

  Er jeres MUS-samtaler gået hen og blevet en rutine- eller pligtopgave, som mange ledere og medarbejdere bare gerne vil have overstået? Hvis det lyder genkendeligt, så er det nok fordi det er på tide at nytænke jeres MUS koncept.

Kategorier

År