Blog om målbar hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Forskellige både interne og eksterne bloggere vil skrive om det, de brænder for.

 

 • Valide virkemidler til rekruttering

  Intuition eller mavefornemmelse er god at lytte til, men giver som regel ikke den bedste sikkerhed for at vælge den rette kandidat. Når du arbejder datadrevet med rekruttering, og anvender jobkriterier og test, minimerer du bias og kan matche kandidaten med jobbet, med større sikkerhed for at vælge den rette. En af de vigtigste årsager til at benytte valide virkemidler er, at jo mere valide metoder du vælger, jo større økonomisk gevinst er der for virksomheden.
 • HVILKEN TESTLEVERANDØR PASSER TIL DIN FORRETNING?

  Markedet for erhvervstest – til rekruttering eller udvikling af medarbejdere – er stort og der er mange leverandører at vælge imellem. Hvis du ikke er vant til at sammenligne testleverandører, kan det være svært at vurdere hvilke parametre, der er relevante. Derfor har jeg samlet mine bud på hvilke spørgsmål du kan stille dig selv inden du vælger testleverandør.
 • Hvordan du bedst undgår dyre fejlrekrutteringer og styrker økonomien

  Ved du hvad en fejlrekruttering koster din virksomhed? Måske har du ikke det præcise tal, men vi kan nok godt blive enige om at det er dyrt at ansætte de forkerte. I dette indlæg giver jeg mit bud på hvad det koster at ansætte de forkerte, men også hvordan du kan undgå det. Jeg vil introducere dig til en figur, der viser hvordan du vælger den bedste metode til at forudsige succes i jobbet og hvilken betydning den valgte metode har for virksomhedens økonomi. Til sidst vil du få et godt udgangspunkt for at bruge den valgte metode på den bedste måde. Alt sammen med det formål at spare penge ved at ansætte de rette medarbejdere.
 • GÅ METODISK TIL EN REKRUTTERING OG FIND DEN RETTE TIL JOBBET

  Jeg har talt med Birgitte Eilersen om, hvordan hun sikrer sig, at hun altid gennemfører en professionel og kvalitetsbetonet rekrutteringsproces. Birgitte er direktør i rekrutteringsvirksomheden Promando og har mange års erfaring med at rekruttere.
 • Konkrete tricks til HR på sociale medier

  Det at finde og tiltrække de bedste kandidater til virksomheden er en HR opgave, der med fordel kan forbedres ved at skele til de virkemidler marketing bruger, når de tiltrækker kunder. Medarbejdere og kunder er ens, handler ens og påvirkes af de samme ting. Derfor kan vi tiltrække dem på samme måde men med forskellige historier.

År