Blog om målbar hr

Her vil du løbende finde artikler om de emner, vi i Master Danmark brænder for.

Omdrejningspunktet er målbar HR og det at arbejde med mennesker. Forskellige både interne og eksterne bloggere vil skrive om det, de brænder for.

 

 • HVILKEN TESTLEVERANDØR PASSER TIL DIN FORRETNING?

  Markedet for erhvervstest – til rekruttering eller udvikling af medarbejdere – er stort og der er mange leverandører at vælge imellem. Hvis du ikke er vant til at sammenligne testleverandører, kan det være svært at vurdere hvilke parametre, der er relevante. Derfor har jeg samlet mine bud på hvilke spørgsmål du kan stille dig selv inden du vælger testleverandør.
 • Hvordan du bedst undgår dyre fejlrekrutteringer og styrker økonomien

  Ved du hvad en fejlrekruttering koster din virksomhed? Måske har du ikke det præcise tal, men vi kan nok godt blive enige om at det er dyrt at ansætte de forkerte. I dette indlæg giver jeg mit bud på hvad det koster at ansætte de forkerte, men også hvordan du kan undgå det. Jeg vil introducere dig til en figur, der viser hvordan du vælger den bedste metode til at forudsige succes i jobbet og hvilken betydning den valgte metode har for virksomhedens økonomi. Til sidst vil du få et godt udgangspunkt for at bruge den valgte metode på den bedste måde. Alt sammen med det formål at spare penge ved at ansætte de rette medarbejdere.
 • GÅ METODISK TIL EN REKRUTTERING OG FIND DEN RETTE TIL JOBBET

  Jeg har talt med Birgitte Eilersen om, hvordan hun sikrer sig, at hun altid gennemfører en professionel og kvalitetsbetonet rekrutteringsproces. Birgitte er direktør i rekrutteringsvirksomheden Promando og har mange års erfaring med at rekruttere.
 • Konkrete tricks til HR på sociale medier

  Det at finde og tiltrække de bedste kandidater til virksomheden er en HR opgave, der med fordel kan forbedres ved at skele til de virkemidler marketing bruger, når de tiltrækker kunder. Medarbejdere og kunder er ens, handler ens og påvirkes af de samme ting. Derfor kan vi tiltrække dem på samme måde men med forskellige historier.
 • Hvordan sikres en effektiv og målrettet rekrutteringproces?

  Så blev det juli måned og arbejdsdanmark begynder så småt at drosle ned og se frem mod sommerferien. For mig betyder det at jeg skal i gang med nye og spændende opgaver. Det har også givet plads til at dele lidt viden omkring hvad skal der til for at sikre en effektiv og målrettet rekrutteringsproces?

Kategorier

År