OPTO - Kvalitetsrekruttering gjort enkelt

Gør din rekrutteringsproces fleksibel, spar tid og reducer fejlrekrutteringer. OPTO er fremtidens personlighedstest, som giver dig det bedste objektive beslutningsgrundlag, når du skal vælge den rette til jobbet. OPTO kombinerer den nyeste viden om personprofiler og performance med et enkelt testværktøj. Du får en effektiv og fleksibel datadrevet proces, der understøtter forretningens performance og øger chancen for at rekruttere en high-performer.

JOBMATCH OG FLEKSIBILITET

OPTO er med sit enkle design og ordvalg let at forstå og anvende for såvel HR, konsulenter, rekrutterende leder og kandidaten. Det gør testen let at bringe i spil i en travl hverdag. OPTO består af to niveauer, der giver dig mulighed for enten at se det samlede overbliksbillede eller gå mere i dybden med personligheden. Du kan bruge dem alt efter behovet i forhold til den pågældende stilling. Rapporterne er selvforklarende og viser bl.a. jobmatch i procenter på forsiden. Det er hurtigt at afkode i hvor høj grad kandidaten matcher jobbet.

Styrk din employer brandring

Rekrutteringen spiller en afgørende rolle i employer branding. Såvel de kandidater, der får jobbet som de, der bliver valgt fra fortæller om deres oplevelse. Med OPTO sikrer du at alle kommer igennem et moderne setup og får en god oplevelse med en grundig og professionel proces. 

OPTO måler på performance

Du får resultatet fordelt på 8 dimensioner, som kan foldes ud til 20 aspekter alt efter behov. OPTO måler bl.a. på:

  • Stresshåndtering
  • Målorientering
  • Produktivitet
  • Oprigtighed
  • Problemløsning
  • Risikovillighed
  • Tilpasningsevne

 

OPTO-projektet gik ikke i gang, før vi havde forstået, hvad brugerne definerer som værdi, når de rekrutterer med en personlighedstest. Derfor var det første vi gjorde at invitere brugerne ind og forstå deres udfordringer og behov.

Louise Bergøe - Psykolog og udviklingschef - Master International