{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

OPTO personlighedstest

OPTO er en personlighedstest baseret på Big Five modellen, der måler på adfærd, der relaterer sig direkte til performance på jobbet.

Ic Arrow Right Blue

MPA personlighedstest

MPA er en veldokumenteret personlighedstest til en grundig og struktureret testtilbagemelding. Det klassiske valg for HR-eksperter.

Ic Arrow Right Blue

ACE kognitiv test

ACE måler potentialet for at gennemskue kompleksitet og træffe logiske beslutninger. Testen viser også evnen til at tilegne sig ny viden.

Ic Arrow Right Blue

EASI typologitest

EASI hjælper dig med at afdække adfærd og motivation. Du får et visuelt stærkt værktøj til at skabe medarbejdere-, team- & lederudvikling.

Ic Arrow Right Blue

BRIGHT servicetest

BRIGHT er særligt orienteret mod servicefag og en høj volumen af kandidater.

Ic Arrow Right Blue

Leadership 360

Leadership 360 giver et dybdegående billede af, hvordan lederen opleves af andre fra flere niveauer. En lederevaluering med en unik og nuanceret feedback.

Ic Arrow Right Blue
No Udvikling Found
No Rekruttering Found
No Ledelse Found

Testværktøjer til rekruttering og udvikling

Masters testværktøjer er professionelle, validerede og gennemprøvede. De hjælper med at undgå fejlansættelser og med at fastholde de dygtige medarbejdere, I allerede har.

Du kan prøve vores testværktøjer og downloade den fulde rapport. Ønsker du adgang til vores samlende analyseplatform, kræver det en aftale. Testen skal vurderes med den rette baggrundsviden, som du får ved at blive certificeret.

Markedet for erhvervstest – til rekruttering eller udvikling af medarbejdere – er stort, og der er mange leverandører at vælge imellem. Samtidig kan det være mere end svært at vurdere, hvilke parametre der er relevante for netop din forretning. Det er en meget ugennemsigtig branche, og du skal derfor selv være skarp på, hvilke behov du har. Og lave din research. Læs mere her.